torsdag 24 februari 2011

Put on your happy face

De två senaste dagarna har jag fått två fantastiskt bittra kommentarer. Den ena var angående faktumet att jag valt att beställa en brudklänning från Kina. Ni hittar inlägget och kommentaren samt mitt svar HÄR.

Den andra dök upp idag gällande mitt senaste inlägg om Unicef. Va är det för tomte som sitter och kommenterar så här? Om det är samma person så måste det ju vara en av de bittraste någonsin. Jag som tyckte att jag ofta är på gränsen till överbitter men det här tar ju fan priset.

Så dagens kommentar lyder:
Anonym sa...

Det tråkiga är ju att allt man skänker ändå går till någon högavlönad VD.

24 februari 2011 09:52

Ja så kanske det är. Vem tror att en organisation går att driva helt gratis? Och varför skulle vi vilja ha precis vem som helst som VD för en sån organisation? Är det inte bättre att betala för att få bra kompetens som kan ge bäst valuta för de pengarna vi skänker?

Och sen beror det ju på hur man ser på saker och ting. Jag ser det så här: Om jag skänker 200:- som jag vet att jag klarar mig utan men endast 50:- av dessa faktiskt går till det välgörande ändamålet - ja då är det åtminstone 50:- mer än ingenting alls.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit så skönt att denna bloggen varit befriad från bittra typer men nu var det alltså dax. Skönt att du svarar på ett intelligent och moget sätt. En eloge till dig!

annesophie sa...

Det där känns som en ursäkt för att med "gott samvete" slippa skänka pengar. Så fånigt!

Jättebra svar på tal!

Jullan sa...

Haha jag är mest förundrad över att någon orkar engagera sig och skriva sånt.. Det är ju inte så att jag har 1000 läsare per dag liksom. :)