söndag 30 januari 2011

Hell on earth

Idag fyller pappa år. Igår firade vi detta med att köra upp honom till Linköping och sedan tvinga honom att gå på något som heter Busfabriken - ett slags lekland med alldeles för hög ljudvolym.

Det hela började med att vi i vanlig ordning var sena och sen dessutom inte hittade vart vi skulle. När vi kom fram hade Polly bajsat exakt hela blöjan, tröjan och strumpbyxorna fulla. Ansvarsfulla föräldrar som vi är hade vi naturligtvis inte med något ombyte så vi fick köpa en pikétröja samt ett par mockasiner, alla ordentligt prydda med Busfabrikens logga. Som tur var hade Sassa packat ner ett par extra byxor åt Mille som vi genast roffade åt oss. Man kan säga att Polly aspirerade på priset "Trailor Trash of the Year" i den outfiten.

I vilket fall som helst så var det fullt tajkon på det där stället. En ljudvolym som gjorde att min huvudvärk efter en liten after work kvällen innan nådde nya höjder samt tusen ungar precis överallt var nog kanske inte det pappa förväntat sig av sin födelsedag. Men han fick åtminstone bokstavs pommes till lunch. Efter 2h kände vi att det räckte och tog våra barn och åkte hem. Tanken var att vi skulle bjuda på en hejdundrande middag men ingen var egentligen särskilt sugen så det blev lite kladdkaka istället.

Björn och jag låg sedan som två helt utslagna päron i soffan hela kvällen och bläddrade mellan Crocodile Dundee och Robinson. Har de på TV-kanalerna helt gett upp lördagarna eller?

Dino mår för övrigt bra, förmodligen stukade han till handleden lite och därför väljer att hasa sig fram på knä. Läkaren kunde inte se något annat och när jag ringde till Vårdguiden för Linköpings sjukhus så avrådde hon mig att åka in och röntga och ta det först om några dagar ifall han fortfarande har ont. Så då gör vi väl det.

Nu skall jag dock iväg till Ica Maxi och handla blåbärsprodukter till Polly så vi slipper hennes olyckor i fortsättningen.

Inga kommentarer: