måndag 31 januari 2011

Svårt att hålla tätt

Två barn har problem med att behålla maten. Hej och hå så åker det ut lika fort där bak igen. Vi hetsar med vatten och jag har gått på saft så att de verkligen får i sig något att dricka. Dricka och kissa är viktigt har jag förstått. Nu sover de och jag passar på att sanera lägenheten och starta en tvättmaskin för ungefär 108e gången den här helgen. Skall passa på att vila lite också. I natt var jag uppe och luktade på dem ungefär var 50 minut så att det inte skulle ha hänt någon olycka men det verkar som att de producerar som bäst när de är uppe och vakna.

På fredag är tanken att vi skall åka till Stockholm. Björn skall på kurs redan på torsdagen så jag skall lyckas med att packa bilen full, få med två barn och hoppas på att de sover hela vägen upp och sedan hitta en parkering som inte ligger allt för långt bort från lägenheten och sedan stuva in allt från bilen. Det gör mig nervös redan nu.

2 kommentarer:

Anna T sa...

Inte vatten. Låter konstigt men det är det svåraste för tarmen att ta upp. Nyponsoppa blåbärssoppa kokta morötter potatismos. Funkar inget av det: piggelin o chips., Dom behöver sött o salt för att deras små kroppar ska funka:-). Lycka till!

Jullan sa...

Nä jag upptäckte också att vatten inte fungerade något vidare väl så nu kör vi på Päron Mer istället. Har fått i dem lite bröd med leverpastej, kokt ris samt en väldigt hård banan - läste att det skulle vara OK. Ta i trä men det var heeeeela 4h sen de la av något lass senast.