onsdag 12 januari 2011

Ångest

Hm. Det är lite mindre än 2 månader kvar till jag börjar jobba. Jag börjar få lite ångest över detta. Inte att lämna barnen till Björn, det kommer gå kanon. Men just det här att jag måste gå upp tidigt på morgonen (eller ok, samma tid som vanligt) men duscha, sminka mig och hitta passande kläder. Nu hafsar jag ju runt i mysisar exakt hela dagen om det inte är så att jag skall iväg på något. Eller att jag vill göra mig till ifall Björn kommer hem på lunch. Då brukar jag eventuellt sminka över en finne eller två samt ta på lite deo.

Men i alla fall.. Jag tror helt plötsligt att jag har svängt om lite i frågan gällande att "det skall bli så fantastiskt skönt att slippa barnen ett tag". Nu är de ju egentligen som roligast. Och gosigast. Och jobbigast.

Tur att det är ett nytt jobb jag skall till där det förhoppningsvis blir ett högt tempo direkt så jag slipper sitta ner och rulla tummarna.

3 kommentarer:

kakan sa...

åh jag känner precis likadant. Man har blivit så bekväm i mjukiskläderna och inte behöva passa speciellt många tider och ta allt i rätt lugnt takt. Man har hittat sina hemmarutiner med Lova och jag älskar 1,5-timmen hon sover på förmiddagen! kan man bara göra vad man vill i lugn och ro. (läs sitta vid datorn, kolla facebook+bloggar och sippa kaffe). Gå ut när man känner för det. OM man känner för det. Ibland är det så gött att ha som anledning att det är så mkt snö ute och bara softa hemma, ha ha. Känns som världes projekt det där att ta sig upp på morgonen, FIXA SIG, och få i sig själv Och Lova frulle och PASSA TIDER. Bävar för det!! Jag är inte den som passar tider liksom.. Men du har iaf ett jobb som väntar. Börjar bli så less här nu jag.. gah.

Smygdrömmer om ett mysigt hus i typ Sundbyberg i Sthlm och att jag jobbar som make up artist... hah.

Kram på dig!

Louise sa...

Du kommer älska att känna dig viktig på ett annat sätt och känna att du längtar hem. Det är härligt! Och man blir faktiskt lite understimulerad av att dega runt hemma i mysbrallor!!

Jullan sa...

Haha I know.. Nu har jag åtminstone slutat titta på helpretto serien Seventh Heaven på 5an...