måndag 6 september 2010

Några kvällar senare

Vi har varit benhårda nu i tre kvällar. Det är välling på plats i sovrummet och sedan eventuellt en saga och därefter tack och hej. Första natten var ju lite kaos, båda höll på att garva ihjäl sig i 20 minuter åt detta påfundet. Sedan övergick det till gnäll tills det att Dino kastade in handduken efter typ 40 min. Polly kämpade glatt vidare och ställde sig nog upp i sängen ungefär 180 gånger. Till slut somnade dock hon också.

Andra kvällen insåg vi att vår taktik att brotta ner dem, speciellt Polly, i samma veva som de försökte ställa sig upp var lönlöst. Det blev nämligen ett himla kul moment att försöka ställa sig upp och sen så fort de såg att vi kom, slänga sig handlöst bakåt och låtsas sova. Tyvärr resulterade detta i ett antal fall rakt in i spjälorna på sängen så till slut lät vi henne stå upp så länge hon ville under förutsättningen att hon inte skrek. Det slutade med att det helt plötsligt inte var så kul att stå upp och hon somnade av sig själv. Resultat typ 1h.

Igår var de så trötta båda två att de somnade rätt omgående. Jag har insett att jag nog måste sitta och mata Polly ändå för annars äter hon absolut ingenting men däremot blir det inget med att sitta och vagga, utan i med maten och därefter bums i sängen direkt. Igår tog det kanske bara 30 min.

I övrigt så har Polly börjat fatta det där med NEJ. Hon stortjuter lite men hon rör inte vid det som är fy. Dino fattar inte riktigt det där än utan kör på ungefär 100 gånger innan han fattar. Han har dessutom fått upp en jävla fart på sitt krypande, eller hasande nu. Får han syn på något han vill ha kan inget stoppa den lilla bulldozern.

Tänk va smidigt livet var när de låg på det stället man la dem...

Inga kommentarer: