måndag 13 september 2010

Helgen som gick

Lördag: Efter att ha haft barnen i typ 3 dagar ensam pga diverse kick-offer, träningar och matcher på Björn så fick jag lite välförtjänt sovmorgon efter att barnen hade ätit sin frulle. Björn gick iväg på shopping och jag däckade i sängen i typ 2h. När han kom tillbaka var det festfrulle med lyxvarmchoklad, färska ciabattas och annat smått och gott. Dessutom hade jag fått en supermysig halsduk och såna där höga fina raggsockor med små tofsar på. Skall genast hitta något i gadden som kanske går att kombinera med detta. (Vilket betyder att jag med full rätt får gå ut och shoppa lite)

På eftermiddagen var vi bjudna till Björns farbror och faster som också bor här i Linköping. Farbrorn går under smeknamnet DJ Död efter en katastrofal insats bakom mixerbordet på sin frus 60 års dag. Dock var det mycket trevligt och vi fick äta ""riktiga" revbensspjäll vilket var mycket fint.

Söndag: Besök av finaste Millan och Åsa. Två små Stockholmspärlor som tog en liten utflykt till Linkan för att hälsa på lilla familjen. Jag pluggade med dem båda i Växjö vilket väl var en av de stora anledningarna till att jag stod ut där nere i två år för ni skall veta att det var inte för att utbildningen var så fantastiskt rolig. Vi hängde lite på stan, tog en lunch och promenerade lite allmänt.

Och sen var det helt plötsligt söndag kväll och dags för en ny vecka. För mig spelar det ingen större roll eftersom alla dagar är lite likadana. Men för alla andra innebar det kanske lite måndagsångest. Snart kommer jag också att ha det, skillnaden är att jag nog längtar lite dit.

1 kommentar:

Alexandra sa...

Måndagsångest indeed. Klart du längtar, det är ju bra. :-)

Låter som en fin helg. KRAAAM