onsdag 11 augusti 2010

Barnens rum

Det börjar bli dags att ta tag i projektet "Barnens rum". Målet är att de skall börja sova i eget rum inom en snar framtid. Ta i trä och allt sånt där men i natt sov de egentligen non-stop från kl 19.30 - 06.00. Mer sånt tack även om jag vet att eftersom jag skryter om det nu så kommer det inte inträffa på det här halvåret. I vilket fall som helst så tänker vi att de kanske kommer sova bättre när de är ensamma och slipper lyssna till mina och Björns snarkningar.

Vi har köpt lampan på bilden ovanför och jag vill hitta på något roligt att fylla den med. Min första tanke var en massa små bollar eller kulor i olika färger och min första tanke var då flirtkulor. Eller flörtkulor, vad heter det egentligen? Ja i vilket fall som helst så kollade jag upp och det verkar ju mest som att de endast finns i gult, vitt och rött. Det går ju att färglägga dem men det är ju ett himla meck och tar för mycket tid jag inte har. Jag tror inte att det blir varmt utan att man kan ha vad som helst, på IKEA hade de stoppat in lite gosedjur men det såg sådär ut.

Någon som har några kul idéer eller tips? Gärna färgglatt eftersom väggarna kommer att vara vita.

5 kommentarer:

Mattis sa...

Färgglada godisar. De håller ofta färgen. Har haft sånt i nån ljusstake under en längre tid. Funkade prima!

Jullan sa...

Det finns tyvärr en väldigt överhängande risk att vissa personer (läs jag och Björn) kommer gå och äta upp den där inredningen... :)

LaVerde sa...

Vad sägs om en hel drös med färgade pärlor av samma typ som man lade pärlplattor med på dagis? Du kommer ju behöva en hel del för att fylla lampan men hur dyrt kan det vara med plastpärlor?

Jullan sa...

Ja pärlor är ju en strålande idé! Tänkte också på såna där glaskulor som man hade och spelade med på skolgården. (Låter som om jag är 100 år gammal) Eller kanske pysslingar om det fortfarande finns?

Anna sa...

Jag ser en massa snören i olika färger. Eller kanske plastband, eller serpentiner...
Tänkte också på glaskulor men det blir väldigt tungt.