torsdag 12 augusti 2010

Neeeeeeeeeeeeej

Det är punka på barnvagnen. Jävla skit. Jag som för en gångs skull faktiskt var lite taggad på att gå ut och gå. Hade en massa "viktiga" saker att fixa idag såsom; Köpa present till världens bästa Noel, handla creme fraiche och kolla upp vart öppna förskolan ligger. Nu kan jag inte göra något alls.

Jag skulle gå ut och pumpa i mer luft i däcket som jag tyckte var lite segt. Kom fram till en sån där offentlig cykelpump och när jag börjat så var det helt plötsligt mindre luft i däcket än vad det var när jag började. Märkligt, det finns ju liksom bara ett sätt att göra det på. I vilket fall som helst så traskade jag hem till den gamla hederliga handpumpen men det hände inte ett skit med den heller. De andra däcken verkar bli hårdare så det måste ju vara punka det handlar om. Tyvärr är jag totalt oteknisk och vet inte ens vart jag skall börja så det blir en inomhus dag för mig och barnen tills Björn kan fixa punkan ikväll.

Surt.


EDIT: Björn var hemma på lunchen och pumpade i lite luft i däcket. Då gick det alldeles utmärkt helt plötsligt så uppenbarligen var det ju inte punka utan jag som inte är tillräckligt teknisk.

3 kommentarer:

AnneSophie sa...

Nej vad synd! Vad har ni för vagn?

Jullan sa...

En BabyTravel. Har funkat kanon men för ett tag sen fick vi punka på ett av framdäcken och nu är det samma igen som spökar tror jag. Kanske dags att byta slang eller vad det heter, sist blev det bara lappat..

AnneSophie sa...

Ah...då kan det vara skönt att byta helt. Vi köpte däck till vår urban jungle på biltema, kanske passar er också.....och kanske billigare än på babyproffsen...