fredag 14 maj 2010

Härliga Jönnet

Vi lämnade ett soligt nästan 19 grader varmt Stockholm på onsdag eftermiddagen för att bila lite snabbt och smidigt ner till Jönköping. Det gick inte så smidigt som vi tänkte. Innan vi ens kommit ut ur tunneln från Hammarby Sjöstad var det kö. Det fortsatte hela vägen till Södertälje innan det började lätta lite. Björn hann med två långa samtal på telefonen och jag försökte förgäves ta mig förbi tredje sista banan på mobilspelet. Barnen sov som stockar redan då. Naturligtvis blev vi då tvungna att stanna på vägen för att mata barnen. Det gick bra ända tills vi skulle snika på Mc Donalds toalett och byta blöjor. Dino blev då helt förtvivlad och började stortjuta. Tyvärr ekade det något fantastiskt inne på toan och hans lilla gnyende lät helt plötsligt som en hel gosskör. Då ballade Polly ur också. När vi klev ut från toaletten tyckte jag att folk tittade lite lustigt på oss - precis som om vi skulle haft smiskstuga där inne.

Väl framme i Jönköping möts vi av ösregn och 3 graders värme. Yummie.

Vi hann i alla fall med det mest väsentliga - hänga med min familj samt träffa mormor. Mormor har alltid första prio på träff eftersom hon är så gammal. Själv har hon ju talat om de sista 3 åren att nu vill hon minsann inte leva längre men helt plötsligt känns det som att hon börjat pigga på sig lite och lagt det snacket åt sidan. Skönt!

Vi fick också lite kvalitetstid med Noel och Mille. Vilka godingar. Noel har numera ett nytt smeknamn som han stolt deklarerade; Noel Olof Milo "Nyllet" Nero, detta pga hans förmåga att vara exakt 2mm ifrån alla bebisars ansikte. Mille i sin tur borde kanske enligt sina föräldrar kallas för Terror-Tommy eftersom han inte alls är lika väluppfostrad som Noel. Med andra ord är nog Mille en helt vanlig unge. Det skall bli så himla kul att kunna träffa dem oftare, och att våra bebbar får hänga med sina kusiner lite oftare.

Oooh jag glömde nästan att berätta det viktigaste. Mamma och pappa gick ut på långpromenad med ungarna från typ kl 8 till 10 - 2 h ostörd sömn!!!

Inga kommentarer: