onsdag 12 maj 2010

Damn you sunlight!

Barnen somnar vid kl 21 och har (ta i trä) sovit till halv fem i två dagar i rad. Det får ju räknas som helt OK och i princip hela natten om man skall tro BVC. Innan har det bara varit att mata dem och sen har de somnat om i typ 2 h till men nu när solen helt plötsligt bestämt sig för att gå upp kl 04.22 så är det tydligen slut med det. Nu jävlar skall det upp och härjas på direkten, det finns knappt ens tid att äta. Båda vaknar samtidigt så jag får mata båda samtidigt också, vilket är helt OK och brukar gå bra. Men under den matningen ligger de och smider elaka planer om hur de bäst skall elda upp varandra. Jag ser det på dem.

Så idag var det bara att gå upp med dem vid halv fem och sitta och titta på när de sparkade i babysittern så att de höll på att få whiplashskador.

Nu är klockan 09.29 och de sover som två stockar. Jag skulle kunna släppa en bomb jämte utan någon som helst reaktion. I den nya lägenheten blir det persienner, mörkerläggningsgardiner och såna där ögonskydd man har på flyget på dem.

2 kommentarer:

Louise sa...

Polly är ju så lik dig Julia!!

Jullan sa...

Tycker du? Det är många som säger det men jag tycker nog att hennes mörka drag påminner mer om Björn. Den andra blekfisen däremot..