söndag 10 januari 2010

You had me at hello...

Amen ni är väl alldeles fantastiska!
Gud va kul att så många vågade skriva och säga hej, en del av er visste jag ju om sedan tidigare men framför allt så är det ju fantastiskt att se att så många nya ansikten tittar in. Sen är det ju fantastiskt att se att mina två gamla jobbarkompisar Peter och Oscar härjar här inne med. Peter har ju visserligen barn själv men vem kunde tro att Oscar tyckte att blöjbyten och amning var så intressant? Hejja Oscar!!

Nu behöver jag bara reda ut hur lite saker fungerar här på bloggen. När jag tog bort att alla kommentarer måste godkännas så ser jag inte när jag får några nya. Innan kunde jag se i vilket inlägg ni kommenterade men nu så får jag bläddra precis som ni. Detta betyder att om ni skriver något i ett inlägg långt bak så kommer jag förmodligen inte att uppmärksamma det. Om ingen har en bra lösning på hur man får till det förstås?

Jag behöver också lösa hur man gör för att tidsstyra när man vill publicera inlägg. Ibland kan det ju vara så att man har en massa smart att skriva men inte vill släppa 10 inlägg samtidigt. Någon som vet hur det går till också?

Jag har också fått en del synpunkter på att det verkar vara svårt att kommentera. Det är det inte. Här har ni så som det ser ut ifall ni vill kommentera något. Skriv valfria lovord i fältet, har ni en egen blogg så loggar ni in med era uppgifter där det står Google konto alt Open ID. Annars kan ni skriva namn och adress till er hemsida. Har ni inget av det eller vill underteckna med ett fånigt namn så väljer ni fältet där det står Anonym. Superenkelt!Jag förväntar mig nu att få en massa kommenterar dagligen.

6 kommentarer:

Sandra sa...

För att kunna få mail om kommentarer som du får så går du in på inställningar -> Kommentarer -> Längst ner på sidan står det: E-post för meddelande om kommentar. Där fyller du i din epost.

Då får du ett mail när någon skrivit kommentar och även vilket inlägg det gäller :)

När det gäller att tidssytra inlägg så är det inte möjligt med blogspot. Inte vad jag vet om iallafall.

Annica sa...

Hej Jullan!
Jag läser din blogg...punkt slut

Annica sa...

Roos alltså

Anonym sa...

Vill man få sig ett gapskratt så är det ju helt naturligt att läsa din blogg Jullan! Hoppas att det blir tillfälle att få se era småttingar när ni besöker den stora staden Jkpg!!/ Axias mormor

Anonym sa...

Men hallå...

Nu fattar mormor att jag kan göra inlägg utan att ha google-konto. Tack!

Camilla

Jullan sa...

Hej!
Va fina ni är, tusen tack. Skall genast kolla upp det här med kommentarer också Sandra!