torsdag 7 januari 2010

Identify yourself!

Nä hörrni, nu börjar jag bli lite trött på att ha ca 100-150 läsare per dag när jag endast vet vilka ca 20 av er är. Jag känner att jag lämnar ut rätt mycket av mig själv här och framför allt så känner jag att jag måste censurera mig själv eftersom jag inte vet vem som läser - man vill ju inte gärna skriva skit om sina läsare liksom. Eftersom det numera är två små pyren med som faktiskt inte kan bestämma själva riktigt än ifall de vill bli omnämda så funderar jag på att fixa lösenord till bloggen. På så sätt måste ni i så fall ta den pinsamma aktionen att maila mig och då får jag ju veta vilka ni är ändå.

Så jag tänkte ge er en chans att erkänna att ni finns här genom att lämna ett litet hej i kommentarsfältet. Jag tar bort kommentar godkänningen för att det skall gå lättare.

Jag är också särskilt nyfiken på vem mina 2 läsare i Polen, 1 i Ukraina och alla andra länder är. Enligt Google Analytics så finns ni ju uppenbarligen.

Så - vad väntar ni på. Säg hej till mig!

30 kommentarer:

Stina sa...

Hellre en rövare i poolen än en polare i röven som de säger. Eller var det i Polen?

Jag älskar din blogg Julia, du skriver så sjukt bra och kul!

Johanna S sa...

Som småbarnsmamma har man ju lyxigt mycket tid att börja jobbdagen med lite surfande....
Kollar in hos dig ofta!

Annikasan sa...

Julia! Längtar efter att kolla in hur bra mamma du är snart, förhoppningsvis i nästa vecka...

Kram på dig!
Annika

Anonym sa...

Hej Julia! Vi gick på ljungarum samtidigt för väldigt länge sen. Spännande att följa din blogg, särskilt som jag själv snart också ska bli mamma, dock bara till en... = )
Hälsn. Josefine i jönköping

Karin sa...

Hejhej!

Hagaberg-Karin här!

Kram!

Anonym sa...

Hej Julia!

Känner inte varandra, men vet vem du genom jönköping helt enkelt.... Hittade via andra bloggar och tycker du skriver fantastiskt underhållande och med ett härligt språk.
Som småbarnsmamma förstår jag dock om du vill bli mer privat även om det skulle göra mitt surfande mer trist ;)

Mli sa...

Hejhopp, har snubblat in på din blogg & tycker du skriver på ett sånt skönt sätt att jag inte kan låta bli att kolla in här då & då. :)

//Emelie S

Anonym sa...

hej!

Känner inte dig, men tycker du skriver roligt och ofta! Så därför tycker ja de är kul att läsa!:)

Grattis till de små!

//maria

Fia sa...

Hej hej Jullan! Ja, vi känner ju varann o så, men vill ändå förtydliga att det är inte jag som sitter i Ukraina, jag är kvar precis där jag brukar.

Anonym sa...

Hej!
Jag känner inte dig, men känner igen dig sedan JFK tiden när du satt i luckan och delade ut hästar. Du skriver väldigt bra och underhållanden, kommer på mig själv ibland och sitta och fnissa. Jag hoppas att fortsätter i samma anda! ha de så bra! //Jenny

Anonym sa...

Hej!

Vi känner inte varandra o jag råkade bara hamna på din blogg O jag håller med ovanstående, tycker du skriver roligt o väldigt underhållande så keep it on!
O grattis till de små!
/Jenny

Mia sa...

Hej!

Jag hittade hit för ett tag sedan, tror det var via spiderchicks blogg om jag inte har helt fel för mig...
Jag är själv nybliven mamma till en liten tjej på snart 4månader och tycker om att kika in och se hur andra mammor till småttingar har det.
Du skriver med glimten i ögat och med skön humor och det var det jag fastnade för! Hoppas på att få fortsätta följa dig och dina småttingar =)
(och nej, jag sitter inte i Ukraina eller Polen utan i Lund =))

Kram på dej!

Helena sa...

Hej!
vet inte vad jag ska skriva till dig, du vet redan att jag följer dig
kan ev va jag som gör din google statistik lite roligare :)
anledningen till att jag läser din blogg är att du är en underbar tjej och jag saknar dig o älskar dig!!!!

//larry

Anonym sa...

hej hej

kusin Anna här

Anna sa...

Hej där!
Du vet ju redan att jag läser din blogg då jag inte kan låta bli att kommentera då o då. Kan ganska säkert säga att sådär ett tiotal nuvarande o fd kollegor till dig o mig tittar in här också..
Tänker extra mycket på er just nu eftersom det var exakt lika kallt snöigt när jag satt där med min lilla tvåkilos o inte fick gå ut. Det är fyra år sen men jag kommer ihåg hur hemskt det var att vara ofrivilligt isolerad!

Anonym sa...

Hej!
Känner inte dig heller, hittade hit via familjen Homman. Är själv mammaledig och tittar in då och då för att se hur det går för er och tvillingarna :)
Ha´de gott!

Sandra sa...

Åh jag kommer inte ihåg hur jag trillade över din blogg men har fastnat kvar och gillar att läsa det du skriver. Försöker att kommentera då och då :) Känner inte dig eller din fästman men det är roligt att få följa era äventyr. Särskilt nu med de små.

Anonym sa...

hallå oss känner du.. Anna o Tubbe!!!! Jag läser ofta, men nu har jag druckit vin och läser ännu mer..... Ses snart!!! <3 Löwet

Anonym sa...

hallå oss känner du.. Anna o Tubbe!!!! Jag läser ofta, men nu har jag druckit vin och läser ännu mer..... Ses snart!!! <3 Löwet

Peter sa...

hallå julia! Japp, jag kollar också in här med jämna mellanrum!

Laura sa...

Haha... busteeeed!!! Underbart att höra om dina äventyr med en ironosisk touch! Tack för att du är du! Helt great helt enkelt! =) Lycka till med twinsen! Kom ihåg att DU är den bästa mamma DU kan vara till dina barn! Och by the way, tycker jag att du redan gör ett fantastiskt jobb!!! Grattis till en månad som mamma! =) Kram kram

Anonym sa...

Hej Jullan!
Du vet att jag titta in här ibland. Behöver få skratta lite mellan dagishämtningar och blöjbyten. Älskar att läsa om ur det går för er i Stockholm. Ni är alldeles för lång borta från oss!!!
Kram Sassa

Therese sa...

Hej Julia,

Din vikarie på Fi här! :-) Gillar din blogg skarpt!

Vi ses kanske på kontoret nästa vecka!

Kram Thérèse

Anonym sa...

Det HÄNDER väl att vi är inne och läser IBLAND...(Vi har ju mycket att bevaka!!!) Att du har läsare i Polen och Ukraina var ju däremot lite oväntat..

1000
Ma o Pa

Oscaar motherfuckingdahlberg sa...

heay yaaaaa!

Anonym sa...

kom in på din blogg av en slump och har fastnat är själv småbarnsförälder så kan känna igen mig när mina var små

Anonym sa...

Jag hittade din blogg från en annan sida och har fastnat för att du skrivet väldigt underhållande och ärligt. Mvh Anna

Anonym sa...

Hej fran Almhult!

Anonym sa...

HEJSAn Jullan =)
Jag läser också din blogg.
Kram

Anonym sa...

Jag känner inte dig alls men jag är från Jönköping och vet vem du är. läser mest för att hålla mig uppdaterad och för att vi har en del gemensamma bekanta. För övrigt så läser ditt X och hans tjej din blogg också.. så du vet.