måndag 28 december 2009

Hinner inget alls

Väldigt dålig uppdatering på mig här men jag hoppas att alla är upptagna med annat som det är ändå. Vi har haft besök och varit på besök i stort sett varenda dag sedan julafton. Jag är helt slut och vill bara vara hemma och inte göra något.

Ja förutom att byta superfyllda blöjor då. Hör på det här, igår så kom det bara mystiska fisar från Polly hela tiden. Hela hon luktade som en stor bajskorv konstant men det kom liksom aldrig något. Dino var bara supergnällig och ville inte sova överhuvudtaget men inte hade han bajsat något heller. Sen innan läggdags vid 23 tiden så började den stora BAJSFESTEN. Vi snackar bajs från 2 dagar i sträck ungefär som ungarna höll inne på tills att det var dags att lägga sig. Härligt. Efter det trodde vi att nu blir det nog lugnt och skönt. Det blev det inte.

2 kommentarer:

Fia sa...

Shit, ni har verkligen fullt upp! Vet ju bara hur körigt det blir när EN unge har bajskalas när de stackars föräldrarna helst ville sova. Har svårt att förstå hur man hanterar dubbelt så många bajsare. Imponerande!

Jullan sa...

Ja all cred till Björn som "tyvärr" har varit den som dragit nitlotten samtliga gånger.. hehe