onsdag 30 december 2009

Sweet dreams

Woho - i natt sov ungarna mellan kl 03 till 07.10. Det är typ rekord och vi är väldigt glada och stolta över dem. Snart kommer de vara snoriga tonåringar som inte vill gå upp ur sängen alls. Då kommer vi förstås sända iväg dem på internatskola men ändå.

Idag skall vi på läkarbesök idag och förhoppningsvis konstatera att hörseltestet de gjorde när de var 2 dagar gamla, som för övrigt påvisade att de faktiskt var i stort sett helt döva har ändrats. Jag märker nog minsann att de visst reagerar på ljud.

I övrigt verkar våra barn göra det mesta i stereo. Igår var vi hemma hos Viktor och Sandra på Värmdö. Mycket trevligt ända tills Björn skulle byta blöja på dem. Det visade sig att de hade hållt sig exakt hela dagen båda två för att sedan ha bajsfest återigen - precis samtidigt!! Så nu vet vi att kvällarna gäller det att hålla sig extra upptagen och gärna låtsas ha somnat så den andra får ta hand om bajseriet. Mycket bajssnack här men kom igen, vad tror ni mer de gör? De äter, sover och bajsar. Och skriker. Thats it. Så fort vi börjar ha några intelligenta diskussioner så lovar jag att låta er ta del av dem.

Inga kommentarer: