söndag 27 december 2009

Vad är en bal på slottet?

Julen är typ över. Eller snart, vi skall fira lite med min familj idag också, så för Noel som råkar vara det enda barnet som förstår tjusningen i det här med paket är det ju lyllos att ha det så här utspridet.

Funderade lite på det här med juldagen imorse när jag vaknade. Av förklarliga skäl så var vi inte ute och firade men just då kändes det rätt skönt. Orka stå i världens längsta kö -gärna i typ snöblandat regn, trängas med en miljon människor som alla luktar svett, träffa gamla klasskompisar som man egentlige skiter fullständigt i hur de mår eller vad de gör nu för tiden, försöka få ut sin jacka i garderoben och slutligen slåss med 10 andra om samma taxi hem.

Nä då är det minsann betydligt bättre att bli väckt av gallskrik som fortsätter i typ 30 min utan att man fattar vad det är som är fel, byta bajsblöjjor som luktar sådär, känna att man själv luktar rätt mycket svett, somna med en unge på tutten och glömma bort att den andra kanske vill ha mat också, hinna tänka att "om Björn inte vaknar snart så går jag och häller iskallt vatten på honom", somna om i typ 2h innan det är dags igen....

Inga kommentarer: