onsdag 9 september 2009

v 22

Här kommer en alldeles egen helt ovetenskaplig beskrivning om vad som händer i v 22.

Dina hormoner är precis överallt. Du känner dig och ser förmodligen mest fet ut och gud nåde den som råkar säga något som kanske inte riktigt passar in just då. Du har drabbats av en härlig tonårsacne igen och ditt hår blir flötigt på ca 10 min efter att du tvättat det. Du har absolut inga kläder att ha på dig och de du har sitter åt på ett alldeles för obekvämt sätt och lämnar stora märken på din kropp efteråt. Dina lår har börjat skava sig på varandra och snart kan du se fram emot en härlig kroppsbehåring - gärna i ansiktet. Du har insett att bara för att du inte har några bristningar nu betyder inte det att du kommer att slippa undan. Säg hej till dingel-dangel magen. Du vill mörda alla som cyklar mot rött och har lust för att rädda alla uteliggare. Ingen ser dig längre som snygg utan mer som en pustande och stånkande varelse som tar lite för stor plats. Det pågår någon slags kickboxning i din mage, gärna så fort du skall lägga dig ner och sova. Du inbillar dig att det kommer att komma ut en normal bebis och en som har konstant damp eller tre fötter. Du känner redan nu att det där med försäkringskassan kanske inte är något för dig. Det är alldeles för mycket träffar och annat som ni borde ha anmält er till men som du inte har hunnit (läst orkat) ta tag i.

Har du tur har du som jag världens bästa sambo och pojkvän som outröttligt orkar säga att man är den vackraste som finns, att alla kläder sitter jättefint och dessutom springer runt och städar och lagar mat som en skållad råtta. Lilla fina Björn.

Här är jag. Minde snygg och utslagen i soffan i en onormal position framför Idol. Nej jag sover inte, och nej det är inte min tutte som pekar rakt ut utan linnet som ser lite konstigt ut.

Inga kommentarer: