torsdag 10 september 2009

Två roliga saker

Jag kan inte bestämma mig för vad som är roligast:

1. Patrik Kristianssons hemsida. Ni vet han som är gift med Carolina Klüft. Stavhopparen som numera är hockeytränare. Jag hoppas att det här är ett skämt. Jag gillar speciellt menyn där man kan välja att läsa "om mig själv" eller underbara kommentarer i "gästboken". Väl värt ett besök.

2. Mailet jag fick till mig. Ett typiskt sånt där "Nigeriamail" men det här var ändå lite speciellt. Känns spännande på något sätt, så spännande att jag nästan borde ta och maila tillbaka för att höra exakt vad det är han vill. Läs nedan.

From: pactrickchan@virgilio.it [mailto:pactrickchan@virgilio.it]
Sent:
Thursday, September 10
, 2009 2:34 PM
Subject:
För er uppmärksamhet

För er uppmärksamhet

Det är förståeligt att du kan vara lite orolig eftersom du inte känner mig men jag har en lukrativ affärsverksamhet förslag av ömsesidigt intresse att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsrelation.

Jag Patrick KW Chan Executive Director & Chief Financial Officer för Hang Seng Bank Ltd Jag har en dold verksamhet förslag för dig. Jag måste be dig hjälpa mig att köra ett företags projekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär överföring av en stor summa pengar. Allt som rör denna transaktion skall vara rättsligt göras utan problem. Vänligen sträva efter att nå största möjliga diskretion i allt som rör denna fråga.

När pengarna har framgångsrikt överförts till ditt konto, ska vi delar i förhållandet som skall godkännas av oss båda.

Jag föredrar du nå mig på min privata e-postadress nedan
(pactrickchan@yahoo.com.hk) och slutligen efter att jag skall förse dig med mer information om denna operation.

Vänligen om du inte är intresserad ta bort det här mailet och inte jaga mig eftersom jag lägger min karriär och livet av min familj på spel i denna satsning. Även om inget vågade ingenting vunnit.

Din tidigaste svar på detta brev kommer att uppskattas.

Vänliga Häls

2 kommentarer:

Anna sa...

Ja vi får väl hoppas att patriks sida är ett skämt. Har iofs alltid tyckt att friidrottare är lite nördiga..
Du, jag såg dig senast för ett par dagar sen o då var du superfin! Se dig i spegeln en gång till o var stolt över din lilla kula.

Jullan sa...

Han är ju bara extrem nördig!!

Tack, hade en väldigt dålig dag i onsdags. Nu är det bättre..