fredag 8 maj 2009

Så går det när man är sjuk

Då får man mer att göra när man kommer tillbaka. Hade häcken full precis hela dagen igår och idag ser inte mycket bättre ut heller. Jag trivs iofs som bäst när jag har mycket att göra så jag skall inte klaga.

Kvällen kommer nog avslutas med en liten AW tillsammas med Björns vän Dahuang som kommit hem från Taipei en snabbis. Trevligt att träffa honom igen, och nu skall vi väl se om vi inte kan hitta ett jobb åt honom i Svedala så han slipper leva typ 900 mil ifrån sin vackra flickvän Eva.

Imorgon har vi städdag med bostadsrättsföreningen. Denna förening som Björn nog är snuskigt nära att peka ett stort långfinger till. Bli aldrig kassör!! Det kommer, seriöst, typ 8-9 brev i veckan till vår brevlåda som rör den här jävla föreningen. Folk som inte betalat i tid, saker som skall betalas, kvitton som skall redovisas, årsredovisningar, möten bla bla bla bla. Det tar liksom aldrig slut. Vi flyttar ju dessutom om två veckor och B har under typ en månad försökt få någon annan att börja sätta sig in i projektet men de verkar mest skjuta undan det. Därför tänker jag inte städa ett skit på de allmänna platserna imorgon utan bara ägna mig åt att slänga saker ur vårt förråd och snika på lastbilen de har hyrt till tippen. Kan de gott ha!

1 kommentar:

Jönnet sa...

häcken full ? hmmm