onsdag 20 maj 2009

Intressant

På fredag kommer det folk hit till vårt kontor och skall vaxa vårt golv. De har lagt in ett oljat ekgolv här som var precis nybehandlat när vi flyttade in. Nu efter 3 månader är det alltså dags att göra något åt det igen vilket jag tycker låter som rena skämtet men det är ju en annan historia.

På fredag skall det göras i alla fall och det betyder att alla saker som står på golvet måste upp någonstans. Vi har dock turen att kunna lämna kvar skrivbord och annat men saker som mattor, underlägg, sladdar, växter etc skall bort från golvet. Jag har därför bett mina kollegor om lite hjälp för att kunna fixa alltihopa. Många av dem är lediga på fredag så det behöver alltså göras idag om det skall bli gjort. Det har börjat sådär - 1 har redan gått hem och verkar ha glömt av totalt vad han skulle göra. Tack.

Jag har en känsla av att jag kommer få slita som ett djur på fredag bara för att nötterna här "glömde" bort vad de skulle göra. Detta trots att jag skickat mail, reminder och nu för 10 min sen varnat alla på MSN att om de inte gör vad de skall göra så kommer jag kissa i deras frukost på måndag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha... kissa i deras frukost??

vad har ni för frulle egentligen? och om alla 50 (eller hur många ni nu är på jobbet) glömmer, fixar du det då eller måste du kalla in Björne som extra hjälp?

/D

Jullan sa...

Ja kiss i deras frukost blir det!! Vi har typ hotellfrukost som jag anordnar så det finns viss risk för att det blir lite att peta sig i näsan innan jag skär tomater och annat.. ;)

Skämt å sido, golvkillarna kom lite tidigare och hjälpte till med en del så det skall nog lösa sig.

Hoppas du har kommit fram säkert till Taipei?