söndag 31 augusti 2008

Gårdagens fest

Vi hade mycket trevligt igår hos Åsa på hennes rosafärgade 25-års fest. Jag fick träffa Millan för första gången sen vi tog studenten tror jag, vilket var ett mycket kärt återseende. Vi passade på att åka tillsammans ut till Skarpnäck. Trots att jag och Björn kollat på kartan innan vi åkte hemifrån gick vi dock fel - grovt fel - ett antal gånger vilket resulterade i ca 35 min promenad i alldeles för höga klackar.

Väl framme bjöds det på god mat, dryck och trevligt sällskap. Lite senare på kvällen fick vi också sällskap av två i partypatrullen, nämligen Björns vänner. Lite lätt sagt kan man väl säga att den ena tog över festen något i form av tusen kärleksserenader till Åsa. Roligt men rätt tröttsamt på slutet.

Jag och Björn tog en taxi hem vid 2 tiden och fick åka med världens roligaste taxichaffis från Sydafrika. Han var förbannad på det där med GPS eftersom det betydde att man omöjligtvis kunde ljuga för sin fru om vart man var eftersom hon bara kunde ringa taxi-växeln och kolla. Vi borde behållt hans nummer eftersom vi fick åka från Bagarmossen och hem för typ 200:-. Med tanke på att vi fick betala 270:- från F12 sist vi var där så är det ett riktigt höjdarpris!

Inga kommentarer: