tisdag 11 september 2012

Ute

Har tänkt på en sak. Jag är så hopplöst ute - inom allt. Jag är sen på alla trender inom mode. Jag är helt lost när det kommer till teknik. Jag lyssnar på Mix Megapol vilket avslöjar ungefär hur uppdaterad jag är inom musikens värld.

Jag hade en poäng från början med det här inlägget men efter att ha hindrat Dino från att tugga i sig Pollys arm (och efter det övertygat henne om att vi inte måste gå till doktorn) så försvann den. Det var något i stil med att jag åtminstone brukade vara rätt bra på kändisskvaller men jag har visst tappat där med. Innan hade man ju även järnkoll på det mesta i Jönköpings uteliv men där ligger jag verkligen i lä. Jag har inte ens varit ute sen vi flyttade tillbaka.

Numera vet jag det som står i Aftonbladet och som bekant är det sällan något om vem som legat med vem i Jönnet.

Jag har därför en utmaning till er - kom med ert bästa skvaller eller bjucka med en överpeppad tvåbarnsmamma på en utekväll!

2 kommentarer:

Fia sa...

Klart vi ska ha en utekväll! Jag är också i stort behov av av research på samtliga ovannämnda ämnen. Så varför inte göra en omvärldsanalys tillsammans på Karlssons?! (Eller vart man nu går.)

Jullan sa...

Yes please. Sist jag var ute hette det fortfarande Rignes och det där Waffis was the shit.