måndag 14 mars 2011

Det här går ju inte

Från att ha sovit rätt bra, eller åtminstone till typ 06 på morgonen så har det nu satts i system av de två små att vakna ungefär 1 gång i timman från kl 01 på natten. Runt 4 har vi gett upp och gett dem välling och då äter de som att det inte finns någon morgondag. Men skall de sova efter det? Nja ibland - om vi har tur.

Nu går ju Björn upp med dem och jag gör tappra försök att koppla bort skrik och stoj för att åtminstone få sova en eller två timmar till. Men snart börjar ju Björn jobba också, vad skall vi göra då? Dyka upp som två slitna troll på våra arbetsplatser?

Det här går INTE för sig. Är det någon som vet vart man kan köpa lite lugna-ner-er-tjack åt små människor?

Och som om det inte vore nog med att jag konstant verkar leva med två påsar under ögonen så har jag också fått ett acneutbrott värdigt en 14-åring. Mitt bästa tips för att täcka sådant är att kleta på sjukt mycket ögonskugga. När du tycker att "nu börjar det nog bli lite väl mycket" så kletar du lite till, det försvinner alltid lite i vinden. Och vips - en avledande manöver och alla kommer istället att titta på dina ögon!

5 kommentarer:

Tom sa...

Välkommen till klubben...
Fast vi har ju bara en, det är förstås skillnad..

Jullan sa...

Äh vi klumpar ihop dem, sover en av dem så brukar vi låtsas att den andra sover också. ;)

Ida sa...

katrin z(orkar inte stava efternamnet) har ju skrivit i sin blogg om anna wahlgrens sovschema. De verkar funka. Kolla in de.

Louise sa...

Det kanske är dags att trotsa alla förståsigpåare och låta dem sova i er säng. Visst, det kanske inte är optimalt men man får iallafall sova ostört (i princip) hela, långa nätter. Sen är det mysigt och ger dem trygghet. Jag hade ju helst sett att mitt lilla troll kunde sova ensam i sitt rum men då får jag inte sova. Valet var enkelt!

Jullan sa...

Skall vi ha dem i sängen behöver vi skaffa en dubbelt så stor säng. Det är väldigt mycket spark och pill just nu vilket gör det omöjligt att sova någon bättre sömn jämte dem.

Det blir tyvärr hårt mot hårt istället här hemma.