tisdag 15 mars 2011

Björn tar fighten

Inatt - Dino vaknar kl 02. Jag är uppe med honom 2 ggr och säger sedan till Björn att det är att dags att ta till planen vi bestämde på kvällen. Planen består av att Björn går in och lägger sig i sängen i deras rum och sedan får de stå och skrika bäst de vill. De får nya blöjor och de är inte ensamma.

Runt halv fyra tiden hade de tydligen somnat om och när jag var uppe och smög vid 6 tiden var det helt tyst från rummet. Way to go Björn!

Själv känner jag mig riktigt utvilad och låg i sängen till halv sju. Nu upp och jobba. Någon måste ju dra in pengarna här.

4 kommentarer:

Louise sa...

Det är ju en ännu bättre ide än att låta dem sova i er säng! Jag har läst någonstans att det är precis så man ska göra, gå in och lägga sig i deras rum när de vaknar! Det hade jag också gjort om bara Axia hade haft ett eget rum...

annesophie sa...

Låter som en bra taktik!

Jullan sa...

Tja alltså finns det några bra taktiker? Det här funkade i höstas/vintras när jag tog fighten gällande no-more matning på nätterna. Då tog det typ 2 veckor innan de fattade, jag hoppas Björn slipper kämpa så länge.

Kan det vara att de har växtvärk eller något?

annesophie sa...

Det får vi hoppas!

Äh....känns som att de flesta barn sover dåligt i perioder. Tänder, mardrömmar, seperationsångest, sjukdom...