torsdag 3 februari 2011

Restips!

Om ni skulle ha 3-4 dagar i slutet av augusti att åka någonstans i Europa utan barn, där det enda kravet egentligen är att det skall vara varmt och att det skall gå och bada - vart hade ni åkt då?

OBS! Behöver inte vara något av resmålen nedanför, det är bara förslag? Kanske finns det något trevligt i Italien? Grekland? Turkiet? Portugal? Poängen är att vi inte kan vara borta så länge så det får inte ta allt för lång tid att ta sig dit.


Palma?

Cannes?

Barcelona?

10 kommentarer:

Louise sa...

Barcelona naturligtvis!

Jullan sa...

Inget annat förslag? Barca känns liksom ändå som något alla åker till. Fast jag och Björn har ju förvisso inte varit där..

Anonym sa...

Barcelona,har ni inte varit där så är det ett måste! Julia,tänk alla fina butiker som finns t.ex Sephora för att inte tala om Zarabutikerna!!!!! Du kan åka till Barca hur många gånger som helst och ändå känna ahhhhhhh!!!!

Anonym sa...

Skit, det är ju jag, Axias mormor som skrev förra kommentaren. Kram!

Lysande ögonblick! sa...

Jag älskar Palma!!!

Jullan sa...

Det behöver alltså inte vara något av de alternativen jag lagt upp här utan man kan hitta på något eget. Men gärna med strand!

Anonym sa...

Just därför bara måste jag ju rösta för Istanbul, som är utan strand men ack så vackert!

KArin sa...

Just hemkommen från en underbar helg i Palma...helt fantastiskt place! Kort flygtid o supermysigt!

LaVerde sa...

Malta var rätt trevligt och du kan få snorbilliga RyanAir-biljetter dit så man kan lägga lite mer pengar på ett schysst hotell. Inga sandstränder dock, mer klippbad, men fördelen med det är att det inte finns några småbarnsfamiljer där, ifall det bara är du och Björn som åker.

Axias mormor sa...

Julia!
Nice är ju kanonstad med stranden in på knuten! Lätt att ta tåget till Monaco eller bussen till Antibes.City Airlines flyger dit o vi åkte med dem till Barca o allt funkade perfekt.hotell fixar man ju lätt själv!