torsdag 20 januari 2011

Men för i helv...

Våra barn skall helst börja på dagis den 1a mars eftersom jag börjar jobba då. Hittills har Lin-fucking-kommun inte orkat höra av sig till oss och tala om vart vi kommer hamna. Jag har kontaktat de två dagisen vi har sökt till och ingen av dem kommer vi få plats på förrän till hösten. De kan inte svara på vart vi kommer hamna utan det kommer vi få ett brev hem om.

OK VI KAN TÄNKA OSS ATT TA EMOT DET DÄR BREVET NU!

I början på veckan skickade jag ett mail till en allmän adress för att fråga vad det är som pågår. Fick svar tillbaka relativt fort där handläggaren bad mig ange personnummer på barnen så hon skulle kunna se vem de "tillhörde". Jag svarade och men när jag tryckte iväg mailet så insåg jag att det ju bara gick tillbaka till samma allmänna informationsmail. Alltså inte tillbaka till henne privat. Med andra ord ligger väl det mailet och cirkulerar runt någonstans på kommunens server.

De har alltså snart haft 3 månader på sig att höra av sig. Är det för mycket begärt att vi skall få ett besked om detta innan jag börjar jobba? Så idag blev det ett väldigt argt mail, både till den allmänna informationsmailen samt till deras "klagomail".

Vi får väl se om de sura gamla kommuntanterna orkar ta tag i det. De har väl fullt upp med att fika, gnälla och ta rökpauser.

4 kommentarer:

annesophie sa...

Näe! Laget verkar detsamma i jkpg. Hade en vän som fick svar först 2 veckor innan jobbstart. Vi är ju inte, men till hösten blir det väl vår tur att skriva arga mail.

Hoppas ni får svar snart!

Hur går det förresten med de nya sovrutinerna?

annesophie sa...

Det finns inga privata dagis att få plats på så länge? Eller hos en dagmamma?

Jullan sa...

Jag tror faktiskt det är lättare att få plats och information när man börjar vid terminstart. Verkar vara jobbigt för dem att få ihop det när man som vi börjar mitt i. Finns några privata alternativ men det är främst såna där föräldrarkooperativ där man behöver "jobba" på något sätt. Att städa lekplats och sånt är väl OK men jag är inte intresserad av att extraknäcka som dagisfröken och ta hand om andras barn. Jag har fullt upp med mina egna. :)

Sovandet går ganska bra, de är ju dödströtta nu vid typ 10 tiden men sen sover de i ca 2h och sen orkar de faktiskt vara vakna till typ 19-19.30. Läggningen går väldigt smidigt nu också, de somnar på 5-10 min. Om ens det..

Anonym sa...

Ah men då kanske Polly blir en utmärkt kommuntant när hon blir stor, med tanke på inlägget tidigare, om gnällandet