onsdag 26 januari 2011

Jag vill bo, i en svamp annars får jag kramp

Alltså mitt hår. Det växer inte på längden - det växer på bredden och höjden. På riktigt. Jag börjar undra om det finns någon Kunta Kinte eller liknande långt bak i vår släkt som glömde dela med sig av pigmentet och istället skickade över lite afrogener via håret. Fast utan krullet men ni fattar.

Jag håller på att spara ut håret. Vill kunna ha tofs. Det lär ju tyvärr dröja 2-3 år inser jag varenda gång jag vaknar och tittar mig i spegeln. Så nu undrar jag kära läsare om ni kan något om det här med hårförlängning och sånt? Det är ju så att vi någon gång det här året planerar att gifta oss och jag skulle ju tycka att det vore fint att kunna ha håret uppsatt men jag tvivlar på att mitt hår kommer att växa så pass mycket tills dess. Säg att jag kommer ha hår till strax nedanför öronen, absolut inte på axlarna - går det att ha löshår då? Pratade med en frisör igår och han sa att det bara skulle se konstigt och hackigt ut vilket jag tror också. Men kanske hade han fel? Och om man i så fall skall sätta in, sätter man in ett sånt där helt träns då eller slinga för slinga? Jag fattar ju ingenting av sånt här.

Om det inte vore för smeknamnet redan var upptaget så hade jag lätt kunnat gå under namnet Pälsmössan just nu.

2 kommentarer:

Anna T sa...

Känner igen problemet men kan tyvärr inte ge dig några tips:-(.
Ni kanske kan bli pälsmössan 1 och 2..

Mattis sa...

Jag har exakt samma problem. Pälsmössa är bara förnamnet. Har försökt med platttång för att få det att se lite, ja vad ska jag säga, mindre stort ut. Men vad händer då? Jo, hej flygplansvingar!! Det står liksom ännu mer, men rakt ut. Suck! Skitlängd!!
Hoppas du hittar en lösning och kan dela med dig av den. Tack gode gud att jag inte ska gifta mig de närmsta åren!