tisdag 18 januari 2011

Jag är utvald!

Jag har fått hem ett dokument från Sifo. Jag är utvald att svara på lite frågor. Visst tänkte jag, bring it on. Hem kommer den tjockaste katalogen jag någonsin sett, fullspäckad med små små rutor som skall kryssas i. Det handlar om tidningar, matmärken, internetvanor och tusen andra saker. Jag ångrar att jag började kryssa i, man måste nämligen kryssa i ALLT. Även om man inte läser Närkes Allehanda så är det ändå tusen frågor ifall man skulle kunna tänka sig att börja läsa, och ifall man skulle kunna tänka sig att börja läsa - vilken del i tidningen skulle du då helst läsa? Med andra ord - pissjobbigt.

Det eventuella priset för att fylla i syns på bilden nedan. MEN jag tänker så här; "Ingen kommer orka fylla i allt det här, de kommer ge upp på hälften och då är miljonen min!"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om det är några som helst frågor om radiovanor, så hoppas jag att du dissar allt som har med MTG (RIX FM) att göra och kryssar + för SBS (Mix Megapol)

//Karin

Jullan sa...

Du det var frågor om precis ALLTING. Men vissa radiofrågor också och utan att ha läst din kommentar så är faktiskt Adam och Gry det ända jag lytssnar på på radion.

Anonym sa...

Härligt!! //Karin