fredag 10 december 2010

Ensam på BVC

Idag var det dags för ettårskontroll av bebisarna. Jag tänker fortsätta säga bebisar så länge det går. Helst tills Dino puttrar iväg med sin moppe tillsammans med sina fyra andra finniga kompisar med konstiga röster, och allra helst till Polly när hon har suttit i fem timmar i telefon i streck med någon tjejkompis och diskuterat vad det där SMS:et egentligen betyder. De kommer älska sin mamma.

Nåja.. BVC var det. Ettårskontroll med sprutor. Gick galant även om det kom stora stora tårar rullande på båda efter sprutorna. Stackare. Björn kunde tyvärr inte följa med eftersom han var ensam på jobbet men är man en stålmorsa så fixar man väl att jonglera med en gråtande bebis samtidigt som man klär av och väger den andra. Nemos problemos.

Björn skall även iväg på kontorsjulfest idag. Det vet vi ju hur såna brukar sluta.. hmm. Egentligen har han ju lite utegångsförbud efter hans senaste lilla debacle men jag släppte iväg honom. Vill ju inte att hans jobbarkompisar skall tycka att han är en tönt som bara behöver vara hemma och ta hand om barnen. Det är på tiden att de får träffa honom nu, han har ju trots allt jobbat där sen i maj.

För att fira mig själv över att jag varit så duktig med barnen och dessutom kommer få vara ensam vid läggning ikväll gjorde jag vad varje normal mamma på mammapenning gör - jag shoppade upp nästan allt på en ny outfit att ha på kryssningen imorgon!

3 kommentarer:

Anna sa...

Du ÄR en stålmamma! Stolt ska du vara! Ett litet grattis i efterskott till dom små stora människorna. Hoppas dom inte tar illa upp för att jag missade den stora dagen..

AnneSophie sa...

Bra jobbat! Har de fått någon feber av sprutan? Vår 1-årskontroll blev uppskjuten pga. kräksjukan..

Hoppas att det inte blir en alltför gungig resa imorgon!

Jullan sa...

Jag har precis tillbringat ca 1½h med att få Dino och sova så till slut tryckte jag i han en alvedon. Då gick det bättre!