tisdag 14 december 2010

Dagen i bilder

Jaha idag har det inte hänt så jättemycket. Jag har varit ensam hemma med barnen eftersom Björn är iväg på ytterliggare en julfest. (Ikväll är han dock chaufför vilket känns bra.) Har knäppt av en del fantastiskt intressanta bilder i telefonen idag som jag tänkte dela med mig av. Håll till godo!

Så här ser jag ut när jag är ute och går. Det händer inte så ofta och därför brukar jag bara gå rakt ut utan att tänka mig för hur jag ser ut. Folk jag möter måste fundera på om det är en kille eller tjej de möter. Jag skulle vilja säga att det är 50/50 i den frågan om man skall tro bilden ovanför. Kanske att jag borde byta namn till Jörgen?


På vägen tillbaka stannade jag till på stan för att kolla efter lite julklappar till Noel och Mille. Tänkte att Jonas och Sassa skulle uppskatta det här trumsetet så det får det nog bli.
Det står mellan detta eller en blockflöjt. Funderar också på en klarinett eftersom Jonas hade en strålande karriär med detta instrument.

När jag kom hem låg det här brevet i brevlådan till Björn Karl Hugo Runfeldt. Vad i h-e har han gjort nu tänkte jag och hann börja fantisera ihop diverse olika scenarion. Efter att ha öppnat det - med hans tillåtelse - så var det bara ett tradigt utdrag ur brottsregistret som hans jobb gjort eftersom han skall börja sälja försäkringar också. Kunde väl åtminstone ha varit en kallelse till en spännande rättegång eller något..

Här har vi Skogshuggar-Polly.

Köpte lite frimärken också till årets julkort. Ni vet hur det är - första året kämpar man. Andra året går det till de närmaste. Tredje året skall folk vara glada om man skickar ett SMS.

Och nu har jag en dejt med Rocky Roads burken.

3 kommentarer:

Anna T sa...

Så där ser breven ut som man får när polisen har tagit kort när man kör för fort också..

Jullan sa...

Haha jasså? Enligt säkra källor eller? ;)

Laura sa...

Japp... precis så är det med julkort! Tack för att du påminde mig... vaffan.... När var det man skulle skicka som sist med julfrimärken? Gaaaah.....