fredag 26 november 2010

Avdelningen ointressant

Nä jag har väl egentligen inte så mycket att berätta idag. Barnen sov till 06.30 utan att vakna en enda gång så jag bestämde att det inte blev någon välling på morgonen heller utan att de fick hålla sig till frukosten. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter i den här stilen. De har faktiskt sovit ganska bra på sistone vilket ni kanske noterat då jag inte skrivit ett inlägg om brist på sömn på åtminstone 3 veckor.

Planen för dagen är att städa i ordning här hemma då vi får lite middagsgäster ikväll i form av Björns moster och morbror från Stockholm. De skall se Björn Skifs men stannar till hos oss en snabbis först. Eftersom det blir på en tid när barnen är vakna kanske det inte blir den lugna och behagliga middagen de har tänkt sig men så är det med småbarn - de vill liksom inte riktigt anpassa sig efter situationen.

Imorgon fyller Björn år. Trettiofyra. Fint för han. Han fick en del när vi var i Stockholm så imorgon blir det nog mer bara skönsång från mig och barnen innan vi sätter oss i bilen för att åka till Jönnet. Väl på plats där är tanken faktiskt att vi skall dumpa bort barnen ett tag på dagen och gå och träna tillsammans. Jag har inte besökt gymet på 3 veckor och Björn har inte besökt det alls sen vi köpte kort. Är Atlantis fortfarande fint eller skall man träna någon annanstans? På kvällen tänkte vi ge oss ut och äta något gott men jag har inte bokat bord än så det kanske slutar på Mc Donalds om vi har otur.

Nä städningen var de ja..


PS: Jag är väldigt glad över att mina 3 orkidéer som jag var supernära att slänga har levt om och blommat upp igen. Allt detta efter att Löwet satte sina små gröna fingrar i dem!

2 kommentarer:

AnneSophie sa...

Nä...nu blir jag lite avis här. Våra grabbar sover sämre än någonsin nu för tiden. Hoppas att det bara beror på att de varit sjuka.

Ha det så trevligt i vita Jönnet! Testa restaurangen Magasinet (tror jag den heter) i ett av de nybyggda husen vid Munksjön - sägs vara gott.

Löwet sa...

Ni ska träna på nya Sportlife! Atlantis sååå -99. Ha en skön helg! kram