torsdag 25 november 2010

Analyze this

Jag har ställt in Google Analytics på bloggen för ett tag sen. Jag kollar lite då och då hur besökarantalet ser ut, vart folk sitter och läser samt om de hittar direkt till bloggen eller klickar sig vidare på andra sätt.

Men från och med förra veckan så visar verktyget ingen som helst aktivitet. Nada besökare. Det bara störtdök liksom. Men då vet jag ju ändå att ni finns här, åtminstone dem av er som vågar er på att kommentera. Och sen vet jag ju att pappa läser med för han tyckte att jag absolut inte fick skriva att jag trodde att Dino hade en cancertumör. Det var tydligen dumt och elakt. Här gick jag och trodde att jag fick skriva vad jag ville om MITT BARN. Men nejdå.

I vilket fall som helst, vad är det som har gått fel och måste jag installera om allt igen? Har för mig att jag tyckte det var lite krångligt nämligen. Kom igen nu Computer Nerds - help me!

3 kommentarer:

spiderchick sa...

sv. haha jag tittar på film, men inte tv. Jo jag ser TopModel, thats it :-)

Alexandra sa...

Installera om, hände mig också när jag bytte design på bloggen. :-)

Jullan sa...

Oh no det var ju det jag var rädd för.. har för mig att det var superkrångligt men det är väl bara att plocka fram sina hackerkunskaper.