onsdag 24 november 2010

Årets miss

Hetsade iväg så fort Björn kom hem från jobbet för att åka och storhandla. Vi har blivit ekonomiska, eller försöker åtminstone och handlar därför jättemycket på en gång. Sen i slutet av varje månad så får vi slänga en massa som datumet gått ut på. Bra va?

I alla fall så tog jag bilen i snöstormen till Ica Maxi som i vanliga fall ligger ungefär 10 min bilväg från oss. Idag tog det 20 min eftersom jag inte var särskilt hetsig på gaspedalen utan åkte snarare väldigt tryggt och säkert. Lite som en gammal tant.

Efter att ha hittat en P-plats någorlunda nära, hämtat kundvagn och tagit mig in inser jag - jag har glömt plånboken hemma. Sen åkte jag hem och handlade lite på svindyra Hemköp istället.

Doh!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad frustrerande...

Jag känner igen beteendet med att storhandla, göra mat och frysa in, men det känns som man bara får skit tillbaka med detta ekonomitänk och planering.... våran kyl och frys gick nämligen sönder så där fick man stå och slänga mat för typ 2000 :-, blev inte så ekonomiskt ändå, det kommer tillbaka som en fet boomerang i ansiktet på en.... :-(

Jullan sa...

Själv köper jag ju mest en massa färskvaror, typ grönsaker och frukt som jag sedan bara får slänga. Inte så ekonomiskt heller tyvärr...

Och så är det ju det där med barnmatsburkarna också. Men de går ju åtminstone åt.