lördag 23 oktober 2010

Medelbetyg

Barnen får stora A för att ha sovit till 05 utan något som helst uppehåll. Dock får de ett D- för att vägra somna om efter kl 5. Medelbetyget blir alltså ett C.

Hur funkar det här med att man håller uppe dem lite senare och så sover de längre? Har hört det från en del att det skall funka men går man tillbaka sen till att lägga dem tidigt ändå eller måste man fortsätta ha dem uppe sent? Jag kan känna lite att den tiden man får på kvällen när de sover är otroligt mycket värd. Sista timman innan läggning är ju kanske inte den roligaste liksom.

Idag väntar för övrigt IKEA. Det kan gå hur som helst.

3 kommentarer:

Anna sa...

Härligt att dom sover! Vad gäller Kajsa så sover hon sämre o vaknar ofta tidigare om hon somnat senare än vanligt. Det där är nog olika för olika barn. Men vi tycker att det är skönare att gå upp tidigt med ett utsövt barn än att ha en övertrött tjej i tvsoffan på kvällen... Då har man också möjligheten att turas om med sovmorgon.
Kram!

Fia sa...

Hur dags brukar de lägga sig på kvällarna då? Håller med om att de barnfria timmarna på kvällen är otroligt värdefulla.

När Emmy just hade slutat äta på nätterna och börjat sova istället, så vaknade hon också okristligt tidigt på morgnarna. Fast det var bara en kort period, sen började hon sova länge på morgnarna, helt av sig själv. Vi fattar fortfarande inte vad som hände.

Vi kan ju hoppas att era bebbar får samma infall.

Jullan sa...

Vi börjar läggningsprocessen (pyamas på osv) vid 19 typ och sen brukar de sova runt halv åtta - åtta.

Jag hoppas också på att det bara slår till rätt som det. Helst utan någon som helst ansträngning från oss.