onsdag 20 oktober 2010

Jag vill också!

Jag vill också vara så här pysslig. Jag vill med se projekt och lösningar i minsta lilla snöre men nej nej, här köps allt färdigt. Är det inte färdigt att använda direkt så är det inte något för mig. Vi har dock varit lite spejsiga och klätt in 3 tavlor i tyg åt barnen. Dem har bara inte kommit upp på väggen än. Och sen har vi ju planer på att göra ett fantastiskt mysigt och lyxigt sovrum till oss men det har vi inte heller hunnit med riktigt än. Sen var det ju det där med att skicka ut tackkort från namngivningen som ägde rum i MAJ. Min plan är också att framkalla lite fina bilder på barnen och skicka till deras gudföräldrar.

Men istället sitter jag här och surfar runt på diverse bloggar, kollar Facebook och är allmänt oinspirerad för alla. Inklusive mina barn. Tur att de är två så de kan leka med varandra.

8 kommentarer:

LaVerde sa...

Jisses, jag blir trött bara jag tittar på den där bloggen....det är väl roligt om man nu ser det som smått meditativt, men jag blir bara stressad. Jag har inte heller den där pyssliga genen tror jag...

Karin sa...

Kolla in på www.katrinb.se...
Då blir man också stressad!

Emmas husbestyr sa...

Hejsan hoppsan! Inte meningen att ni ska bli stressade av min blogg. För mig är det avkoppling och vila att baka och pyssla. Jobbar till vardags i ett jobb med männskor, där det är svårt att bli helt klar med saker och mäta resultat. Och då är det så skönt att få göra små praktiska pyssel som blir färdiga och som man kan titta på och smaka på. :) Men huvudsaken är ju att hitta sin egen vila. Livet är för kort för att stressas bort(har jag lärt mig den hårda vägen). Kram Emma

Alexandra sa...

Men du. Du är ju typ en av de pyssligaste jag vet. Färg och fix och trix. Alltid fint hemma.

Kram på dig hjärtat

Tom sa...

Jag & Leon brukar kolla på detta, http://svtplay.se/t/102709/philofix
Svinhett!

Jullan sa...

Jag blir mest trött på mig själv att jag aldrig tar tag i saker utan istället spiller tid på helt andra oviktiga sysselsättningar - typ söka igenom lägenheten efter kvarglömt godis. Det är min favoritsyssla just nu.

@Emma: Absolut inget illa menat från min sida, snarare beundrar jag dig!

Emmas husbestyr sa...

Känner mig hedrad ska du veta! Du är välkommen åter..
Ju mer man pysslar desto pyssligare blir man har jag insett. Men än har jag inte kommit så långt att jag vet vad man ska pyssla med ett snöre. ;) Ha en fortsatt skön oinspirerad dag. Det är ju helt okej. Kram!

Louise sa...

En liten tröst är att jag skickade ut tackkorten från dopet exakt ett år efter att det ägde rum. Bättre sent än aldrig liksom, och alla blev lika glada för det!!