fredag 15 oktober 2010

I upprätt position

Jag är förkyld. Polly är förkyld. Förkyldast (?) av alla är dock Dino som konstant har två streck av snor rinnande under näsan. Hittills har han alltid varit rätt smidig att ha och göra med när det kommer till snorsug och nässpray men nu har han helt plötsligt blivit som förbytt och ett stort krig utkämpas så fort det blir dags för något av det.

I natt slutade det hela med att jag bäddade upp ett antal kuddar och sov med honom i sittande position för att han skulle få upp huvudet lite och därmed förhoppningsvis att snoret skulle rinna någon annanstans. Dino sov säkert jättebra men själv svettas man ju ömsom ihjäl och ömsom tror man att man skall tappa honom så facit av den här veckans sömn är väl ungefär 4h per natt.

I so need a vacation.

2 kommentarer:

AnneSophie sa...

Jag hade kunnat skriva det här inlägget själv. Efter ett par nätter har jag lärt mig att jag behöver typ 6 kuddar för att själv kunna sova hyfsat och inte oroa mig för att Isac ska falla ner...

Ett stort krya på er från en annan snorig och hostig tvillingfamilj.

AnneSophie sa...

...ett annat tips är att bädda ner honom i vagnen i lite mer upprätt position och ha den bredvid sängen. Då kan man knuffa lite på den om han vaknar till. Vi har två paraplysulkys som vi har när vi reser....numera finns de ständigt i lägenheten redo att användas!