tisdag 21 september 2010

Börje Salming och sprucken häl

Så var valet över. Eller inte än kanske men typ. Som vår vän Patrik uttryckte det på Facebook:
" Tänker att MENSA är ett bra register över Sveriges 2% mest intelligenta människor och nu har vi begåvats med ett register över Sveriges 5.7 % största idioter". På något sätt känns ganska många som förlorare i det här valet..

Vår valvaka blev kanske inte riktigt den succén som vi hade tänkt. Två rätt trötta och gnälliga barn, en mamma som inte riktigt hunnit fixa med all mat och framför allt en pappa som ringde från en ambulans på väg in till sjukhuset. Böna hade varit och spelat fotbollsmatch och lyckats med bedriften att reta upp sig på en kille i andra laget som varit på och stämplat honom ett par gånger. I en nickduell tänkta nog Björn att han hade sin chans men tyvärr verkade den andres skalle vara gjord av järn vilket inte Björns var och därav fick han åka in och sy 8 stygn i huvudet. Nu sitter jacket som tur var i början av hårfästet och bak i huvudet så så länge Björn behåller lite hår på huvudet så kommer det inte att synas. Det blir värre när han blir flintis. Jag försökte få till en bild på spektaklet men då fanns det inga batterier i någon av kamerorna. Men tänk er en snyggare variant av Börje Salming minus 458 stygn ungefär.

Men nu över till något viktigare. Jag har fått en spricka i min häl!!
Igår påpekade Björn att jag har farmors fötter. När han såg min sårade min skulle han försöka släta över det och säga att det inte var något fel med farmors fötter. Nä det är ju skitmysigt. Lite avskavt nagellack är väl sexy? Inte? Nähe. I vilket fall som helst så fick jag syn på något som såg ut som en spricka i hälen och särade liksom på hälen för att se ifall det verkligen var en spricka och efter det gjorde det skitont. Nu kommer jag behöva gå på sån där fotbehandling som verkligen bara gamla människor gör när de filar bort hud med en såg.

2 kommentarer:

AnneSophie sa...

Välkommen till klubben spruckna hälar. Jag min torrhuding har haft det i flera år! Använd Scholls "kräm för spruckna hälar" så är den snart borta.

Louise sa...

Precis vad jag skulle rekommendera! Sen ska jag låta dig få veta hur det har gått med min superkur som jag köpte för, vad jag trodde, 25 spänn på Ullared. Men efter närmre research på kvittot såg jag att den kostade 159:- vilket måste anses som dyrt för att vara Ullared. Och då måste det vara bra! Det kallas för Baby Foot, kommer från Japan (jag var lite orolig för informationen på 25 kronors produkten som var från Kina och inbegrep fjällande fötter, men när det visade sig att jag betalat en smärre förmögenhet för en japansk skönhetsprodukt så känns det mer okej). Man tar på två plastossor med nån gegga i, låter det sitta i två timmar, sen efter en vecka så fjällar allt äckligt bort och man kan fila och slipa och sen, ta daa! Bebisfötter! Men som sagt, jag provar först, så får du se om jag har något skinn kvar överhuvudtaget sen!