tisdag 24 augusti 2010

Världens finaste Björn


Jag ska villigt erkänna att jag kanske varit lite bitchig på sista tiden mot Björn. Jag tar i vanlig ordning fram "alldeles-för-lite-sömn-kombinerat-med-barn-i-jobbig-period" kortet. I söndags vill jag till exempel minnas att jag sa något i stil med att det börjar bli jävligt jobbigt att plocka och städa efter TRE bebisar.

Det bästa med Björn är att man inte behöver tjata på honom. Har jag sagt någon gång att jag tycker det är jobbigt att han till exempel aldrig sätter i en ny påse efter sig när han slänger soporna så gör han alltid det efter man tagit upp det. Och nu har han till exempel städat och fixat som en liten gnu innan han går till jobbet varje dag. Me like!

Igår berättade han att han hade tänkt att överraska mig med en hotellnatt ikväll till imorgon. Alldeles ensam skulle jag få checka in och bara sova så länge jag ville eftersom han hade tagit ledigt på onsdagen. Nu blev det av olika anledningar inte så men hur gullig är han inte som tänker på det då?

Jag hade också tänkt att göra mig till och bjucka honom på en resa till Paris eller London när han fyller år. Det är i och för sig inte förrän i slutet av november men numera behöver man ju lite tid på sig att planera sånt här. Tanken var liksom att vi skulle "slippa" barnen en weekend. (Ja man får säga SLIPPA om barnen) Jag pratade med mamma och pappa om mina planer vilket jag med facit i hand inte skulle gjort. Min pappa har nämligen ett extra namn i form av Glappande Truten. I helgen när de var på besök tillsammans med min bror och hans familj så lyckades ju pappa nämligen med bedriften att helt ogenerat avslöja mina planer när Björn satt jämte. Så nu är det ingen hemlis längre. Tack pappa!

Men vart skall vi åka då? Paris eller London? Vi velar. Hjälp oss.

8 kommentarer:

Alexandra sa...

PARIS, utan tvekan. Världens bästa plats!

Anonym sa...

Vilken lyhördhet din partner besitter! Är du säker på att han är man?

Fia sa...

Meh! Det är ju helt omöjligt att välja mellan Paris och London.

AnneSophie sa...

Vilken fantastisk Björn du har!

Jullan sa...

Paris är ju ändå city of lööööve...

Björn har väldigt mycket skägg om han inte rakar sig. Jag tolkar det som om att han är en man.

Tom sa...

Paris!

Louise sa...

London!! Nu när Take That ska återförenas och allt!

Jullan sa...

Louise: Jag har nog svårt att få igenom London av just den anledningen för Björn..