tisdag 17 augusti 2010

Klädutrensning

Rensade garderoben lite igår. Den är liksom knökfull men ändå så ger jag ifrån mig djupa suckar varje gång jag öppnar eftersom det inte finns något att ha på sig. Så igår skänkte jag de där sakerna som bara hänger och stör mig till Myrorna. En del märkesgrejer, rätt mycket billigt och framför allt orkade jag inte tvätta det först. Om man handlar från Myrorna så tvättar man väl själv först ändå innan man tar på sig? Det luktar ju trots allt lite lite unket där inne.

Så igår tänkte jag belöna mig själv och handla något fint från nätet men då hittar jag absolut ingenting. Jag behöver tröjor, inte grovstickade och inte kortärmade utan vanliga tröjor liksom. Ingenting! Eller så är det det gamla vanliga syndromet - när man väl har möjlighet att handla något så hittar man inget.

Har ni några favoritsidor att tipsa mig om så jag kan göra ett nytt försök?

2 kommentarer:

Mattis sa...

Ja, vi hade en diskussion om det där med kläder för ett tag sen. Männen i sammanhanget hävdade att de hade kläder sen 10 år tbx som de ff använde. Kvinnorna i sällskapet (inklusive jag) handlade säkert 2-3 tröjor i månaden (vi snackar H&M, gina osv.) men är ändå aldrig nöjda. Så varför är det på detta vis?? Varför blir man aldrig nöjd trots överfull garderob med plagg som "alltid ska vara det sista som inhandlas på mycket länge..."

För övrigt så gillar jag bubbleroom för det mesta =)

Tack än en gång för en mycket undehållande och ärlig blogg där även min kille står o skrattar igenkännande till och från när han läser. Två små barn även här. Inte tvillingar men så nära man kan komma.

Kram!

Jullan sa...

Fast skall vi vara ärliga så slänger vi väl hellre ett par tröjor än att använda samma tröja i 10 år? ;)

Skall genast kolla in Bubbleroom, där har jag inte härjat.

Tack själv för att du läser och kommenterar, det blir så tråkigt när ingen gör ett ljud ifrån sig!