torsdag 17 juni 2010

Våra grannar


Överst - Helena och Johan, underst - Anna och Tobias. På skrikavstånd även om glasrutan från deras balkong försvårar en hel del. Vi funderar på att köpa walkie-talkies alternativt köra den gamla hederliga metoden att använda oss av plastmuggar och ett snöre.


Här bor Tony Mårtensson med flickvän. Han är hockeystjärna här i LHC men hänger mest i Russia. Ej etablerat någon kontakt med honom än. Hans flickvän är för j*la hurtig, ute och springer jämt.

Här nere är det lite oklart vilka som bor. En sak är dock säker - deras telefonräkningar är inte att leka med. Igår satt samma kvinna (drygt 35+) i 2h och snackade i telefon samtidigt som hon kedjerökte. Idag på morgonen var det samma sak, fast en annan kvinna. Funderar på om det är något seniorboende och det är skötare som tar sig en liten "fikapaus" eller något.


Den här grannen verkar vara lite utav en samlare. Det står ett antal hyllor och annan skit utanför hans dörr. Vi funderar på om det skall in i lägenheten, om det skall slängas eller om det kanske är så att han helt enkelt känner för att pynta fastigheten lite. Fint initiativ.

Här bor husets enda handikappade. Med tanke på bristen på dörröppnare så är hon nog rätt isolerad i sin lägenhet skulle jag tro. Det syns kanske inte här men det är nät runt om hela balkongen. En av våra grannar sa lite elakt att det är för att hon inte skall hoppa ut. Själv tror jag det är för att hon har en katt.


Och här bor ju uppenbarligen någon med allt annat än gröna fingrar. Vilken ledsam blomma.

Jaha det var visst vår balkong.

Over and out.

2 kommentarer:

Alexandra sa...

åh vilka härliga grannar. I varje dem du känner. Vilken lyx! Hoppas ni har det bra. KRAM

Laura sa...

Hahaha... Underbara Julia! Jag bara avgudar din nypa salt i allt ljuvligt med glimten i ögat.
Härligt att du redan hunnit spana in dina grannar!
Kan se framför mig att du om en sisådär 80 år kommer sitta på din veranda med gunstolen och skvallra om grannarna så långt som två kvarter bort!
Kram kram och hoppas allt är väl i Linköping!!!