måndag 28 juni 2010

Högklassigt skvaller

Under midsommarhelgen kom följande skvaller fram från källor som ändå lät ganska trovärdiga. Tjejerna i gänget blev helt till sig medan merparten av killarna förnekade vissa delar av skvallret, välj själva vad ni vill tro.


  • En av prinsessorna har ett förhållande med en känd svensk hockeymålvakt som bor i NY.
  • Prinsessans f.d pojkvän har lyckats att göra två av sina kollegor gravida varav den ena har valt att behålla barnet.
  • Prinsessan och den f.d pojkvännen har också varit gravida en gång i tiden.
  • Den f.d pojkvännen kommer nu att få jobba för advokatbyråns räkning i Shanghai då han inte är direkt önskvärd i Svedala längre.
  • Förlovningen mellan prinsessan och den f.d pojkvännen var ett ultimatum från hennes sida efter att hon fått reda på alla dessa skandaler. Eftersom lilla sessan haft lite för mycket skandaler och varit känd som "partyprinsessan" var det inte aktuellt med att skiljas.
  • I NY finns det en kreddig svensk grupp som umgås där bland annat prinsessan ingår tillsammans med bland annat den kända hockeymålvakten och en viss journalist från en stor svensk tidning. Journalisten som har en egen bilaga med hennes namn är tydligen väldigt väldigt förtjust i det vita pulvret.
  • I den stora gruppen ingår också två programledare som mest håller till på Kanal 5. Dessa gör alltid sina program ihop och har båda namn som börjar på F. Enligt säkra källor har de aldrig gjort en inspelning/program/intervju utan att vara höga.
  • Och sist men definitivt inte minst så är en viss annan pojkvän som numera är prins tydligen ännu värre än den f.d pojkvännen när det kommer till att ha affärer. Detta känns dock inte helt troligt med tanke på hans tama utseende.

Som sagt, tro vad du vill och dont shoot the messenger!

3 kommentarer:

Louise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Louise sa...

Ehh, jag skrev ett inlägg ändrade mig men kunde uppenbarligen inte göra det i smyg...
Men gud!! Hur säkra är uppgifterna? Journalisten ja, det sägs ju att man blir självupptagen av cola så det kan ju stämma rätt bra med hennes "journalistiska" arbete. Ojoj, hur ska jag nu kunna sova??

Jullan sa...

Jag skulle vilja säga att de flesta uppgifterna är mycket säkra. De kommer från min bästa vän som hört dem från flera av varandra oberoende källor där bland annat en av dem är journalist och en annan "blåblodig".

Dock finns det också motstridiga uppgifter om sessan och målvakten då andra uppgifter gör gällande att hans tvillingbror bestämt förnekar detta för en annan vän.