tisdag 20 april 2010

Hårstatus

I söndags, en dag efter klippning - mycket nöjd.
Idag, 3 dagar efter klippning - inte så nöjd. Får inte alls till det som jag fick till det i söndags. Idag känns det mest som en stor svamp på huvudet och i nacken ser jag ut som Birgitta 63 ungefär. Jag är mycket sugen på att gå ner till turren under oss och be honom klippa till nacken lite så jag ser lite mindre ut som en pensionär men Björn avråder mig varenda gång jag tar upp diskussionen. Enligt mitt sätt att se på saken kan det inte bli värre, Björn anser att det bara kan bli värre.

Nu är ju grejen att en normalt funtad person hade förmodligen gått tillbaka till frisören man klippte sig och sagt att man inte riktigt var nöjd och att de får fixa till det. Sån är ju inte jag. Jag är typen som säger att maten smakar fantastiskt på restaurangen fast jag håller på att spy. Jag är typen som säger "åh det gör inget alls" när någon kliver rakt på min fot. Jag är också typen som säger "Åh jättebra, jag är jättenöjd" när frisören visar hur det ser ut bakifrån. Därav dilemmat.

Men imorgon är det jag som trotsar Björn. Hur illa kan det bli liksom?

2 kommentarer:

Alexandra sa...

klart du ska trotsa. Do it! Är du inte nöjd så kan det väl inte bli värre? Har dock svårt att tro att det är fult, men det är din känsla som räknas. ler. Kraaam!

Karodie sa...

Kom igen Julia! Tillbaka till källan. Styr upp frissan som inte kan frisera! You can do it!

Ps. Min Henrik (jobbar i H-sjöstad) har varit hos Turken. Henrik blir oerhört korthårig varje gång. Plus att Turken låter när han klipper. Dangerzone. Ds.