torsdag 11 mars 2010

Yaay it worked!

Gud is the shit. Eller inte.
Barnen är åtminstone lite piggare, jag skulle nog vilja säga att Dino nästan är helt frisk förutom lite hosta som kommer då och då. Polly å andra sidan har börjat någon Beach 2010 diet och äter inget, eller väldigt lite innan kl 11 på morgonen. Men hon skall vakna ändå vilket kan tyckas vara lite onödigt. Vi vill naturligtvis att hon skall äta betydligt mer men samtidigt så verkar hennes allmäntillstånd ganska bra. Hon har ingen feber, är vaken och med i vad som händer, skrattar och orkar framför allt vara vaken ganska långa perioder. När hon sover så sover hon gott och rofyllt så jag antar att hon bara kanske inte är så hungrig just nu? Vi skall tillbaka på kontroll imorgon och sen får vi väl se vad läkaren tycker.

Tack för allt fint stöd, vare sig det handlade om spirituellt eller bara ett hej i kommentarsfältet. Ni är ju fantastiska!

1 kommentar:

AnneSophie sa...

Skönt att höra! Hörde på nyheterna idag att fall av RS-virus ökat markant just i år! Typiskt att det är så just det året ens barn är små! Kan de få viruset igen nu när de haft det en gång?