onsdag 10 februari 2010

Märkt för livet

Alla hjärtans dag på söndag. Jag föreslog att vi skulle gå och tatuera in varandras namn. Björn höll på att garva ihjäl sig och sa sedan att han ville tatuera in Maggan i så fall. Margareta råkar nämligen vara mitt andranamn.

(Paus för skratt)

I vilket fall som helst så ska vi naturligtvis inte göra det men OM så är ju Julia ett jävligt bra namn. Skulle det ta slut så är det ju stört omöjligt att göra om Julia till ett annat namn. Då sitter jag där som ett minne för alltid. Mohahaha.

Jag å andra sidan kan ju alltid lägga till Maj- framför och på såsätt hedra namnet av Jönnets mest kända transa - Maj-Björn.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha...Maj-Björn...såg honom vid busshållplatsen vid Älgstigen för ett tag sedan, joggingbyxor,en jacka från 87 o en plastkasse i handen! Han verkade dessutom nyfärgad i burret...rött som vanligt!
Kram Karin

Johanna sa...

Du gör fan min arbetsdag Julia när man inleder med att läsa ett sånt inlägg... Maj-Björn : )

Alexandra sa...

Åh Maj-Björn, fina Maj-Björn.

Tom sa...

Men twinsen namn får ni ju gadda..

Stina sa...

de flesta dubbelnamn som slutar med Björn är bra. Räv-björn, Styv-björn, Styr-björn osv. Så håll fast vid tatueringsidén. Bra kan bara bli bättre! Och ja, Julia, ni har nog de sötaste tvillingarna jag sett!

Laura sa...

Hahaha.. du är heeeelt underbar! Maj-Björn, den gamla godingen! Guuu va länge sen. Nästan glömt av honom.
Har ni en Baby-Björn? Fniss...
Fy va dålig..
nee.. rolig e ni.
Njuuut av er middag!

Jullan sa...

Ja Maj-Björn är för fin. Jag saknar honom lite.

Fia sa...

Hahaha!! Varför inte låta barnen få mellan-namnen Maj och Björn för att hedra nyss nämnda transa? Är det kanske att gå ett steg för långt?

Fia sa...

Hahaha!! Varför inte låta barnen få mellan-namnen Maj och Björn för att hedra nyss nämnda transa? Är det kanske att gå ett steg för långt?