måndag 21 december 2009

Massor av besök

Helgen har bjudit på massor av besök, eller kanske inte massor massor men mer folk än vad vi har träffat den senaste veckan i alla fall. Det har varit mycket trevligt att få träffa andra och prata lite om vad som händer utanför vår lägenhet. Vi har nämligen inte tagit oss utanför dörren tillsammans som en familj än på grund av halv snöstorm och alldeles för kallt väder för de små. Tydligen är det något med att deras lungor och luftrör inte är så väl utvecklade än så när det är minusgrader skall man helst vara inne. Inte mig emot när det är snöstorm men visst ser jag fram emot att kunna ta en rejäl promenad.

I lördags var hade vi besöka av Eva och Dahuang. Dahuang var hos oss i fredags också och tjuvtränade lite på att hålla och mata bebisarna så i lördags framstod han som värsta proffset. Vad som dock var helt fantastiskt är ju att de gulliga två, Eva och Dahuang alltså hade med sig en härlig taccopaj till oss med tillhörande sallad. Snacka om proffsgäster - vi bjöd genast in dem fler gånger.

I söndags kom mamma och pappa upp för typ 3e gången på 1½ vecka. Jag tror att deras bil snart kan ställas in på autopilot. Jag och Björn passade på att åka iväg och handla en julgran medan de vaktade på barnen och lagade mat. På vägen hem passade vi på att plocka upp Björns vänner Emil och Fredrik som också joinade oss på middagen. Emil är mannen bakom Karlbergs BK:s roliga blogg, läs den här.

Efter en mycket trevlig middag tänkte jag och Björn bara stupa i säng. Det tänkte inte Polly och Dino. De hade skrik och bajsfest. Det märks att de börjar bli lite större nu och har mer energi för helt plötsligt har de börjat bli lite obstinata och skall kräva en massa saker. Innan har de bara legat lite tysta och pruttat - nu skall det skrikas och bli upplockade för att kunna få ur sig minsta lilla fis. Polly bjöd också på en liten kräkshow igår där vi tillslut blev oroliga att hon knappt skulle kunna andas mer, men efter att ha nyst ut en gigantisk snorbuse så var hon fit for fight igen.

Vi är med andra ord lite trötta idag.

Inga kommentarer: