tisdag 3 november 2009

Så här är det

Nu skall ni få höra kära vänner som ännu inte hunnit med att vara gravida eller som kanske av någon anledning vill bli påminda igen. Här får ni en total status över kroppens läge i vecka 30.

Hår: Känns rätt bra, växer på som det skall och man tappar inte mer än vanligt. Kanske att det till och med växer lite mer än vanligt. Har dock hört att man skall passa på att njuta av detta stadie för när de väl är ute så är det tillbaka till att tappa ungefär en hel peruk varje dag.
Ansikte: Förutom den där hormongrejen som jag har ovanför ögonbrynet så har jag inte blivit drabbad av någon direkt acne eller annat. Vid närmare eftertanke så är det mesta som hänt i mitt ansikte sådant som jag orsakat själv till följd av lite väl mycket opererande. I övrigt så har det där under läpparna men ovanför halsen - det vill säga hakan utvecklats oroande mycket och skaffat sig minst 2 kompisar. Det är INTE ok. Kan ha något att göra med bristen på motion.
Rygg: En av sakerna som börjar göra lite ont, särskilt nere i svanken. Kan ha något med att det är lite framtungt.
Bröst: Oh yes - typ 2 storlekar större. Dessa kommer ju dock bara bli några hängiga taxöron av senare. Not oh yes.
Magen: Kan stå åt lite alla möjliga håll. Oftast när det gör lite ont så har en av busarna lagt sig högst upp till höger, precis under revbenen med rumpan och putar ut. Då kan man ställa en thekopp på. Den andra brukar vara snällare och sticker inte ut så mycket men sparkar desto mer. Så om en sidan av magen står ut på sidan och andra bara står ut rakt fram, är det en tjej och en kille då eller?
Rumpan: Enormous. Fortfarande lite ont från tid till tid i den där sista delen av svanskotan, den lilla svansen liksom. Det är tydligen ett tecken på lite foglossning men eftersom det mest gör ont om jag sitter i någon konstig position så känns det inte så farligt. Eftersom jag bara kan sova på sidan så får man lite ont i höfterna också men det går över så fort man ställer sig upp.
Låren: Gnids gärna mot varandra. Här har vi lite jobb att uträtta när det går att börja träna igen.
Vader, fötter: Samlar på sig vatten som om det snart vore dags för en tioårig torkperiod i Sverige. Börjar rätt bra på morgonen men blir sedan större (trots stödstrumpor) under dagen. Tårna ser ut som små köttbullar på kvällen och på natten får man kramp i vaderna.

Annars är det väl inte så mycket att gnälla på. Jag skall ju eventuellt bara gå med det här i typ 10 veckor till.

Inga kommentarer: