söndag 4 oktober 2009

Lovely weekend

Tillbaka efter en mycket lugn och avslappnade helg i Linkan. Så himla skönt att inte ha tusen måsten och jag-skall-bara inplanerade. Satte mig på Bus4You vid strax efter 12 i lördags och kom sedan fram till Linköping för ett hjärtlig välkomnande av halva brudgänget. Det var då jag, Löwet, Sofhia, Sofia Börsbo och Rebecka och lilla söta Leon. Leon ägnade mest helgen åt att bajsa - precis hela tiden. Som tur var tycker ju tydligen Löwet att det är kul på riktigt att byta bajsblöja. Note to self: Lämna alltid över barnen till Löwet.

Vi har bara tagit det lugnt, ätit, pratat, ätit, skvallrat, ätit lite till, sovit, ätit och sen åkt hem. Väldigt bekvämt och skönt med andra ord.

I en helt annan sida av landet, närmare bestämt i Stockholm på Lugnets Alle 31 pågick en annan typ av fest. Nämligen "Den stora släp-festen", en fest som våra respektive helt själva anordnat utan vår medverkan eller vetskap. De ville väl minsann vara ensamma och leka en gång utan att vi skulle vara med och förstöra. Så efter att ha åkt "genvägen" via Norrtull så anlände Kvarna, Tom och Tobbe till Björn. De har tydligen haft väldigt trevligt även om majoriteten av tiden verkat gått till att spela tv-spel.

Nu är det dock dags för lite quality-time med världens bästa Böna som kom och suprajsade med att möta upp mig vid bussen. Fint va?

Imorgon är en ny dag - dags för 8-15, helt OK.

Inga kommentarer: