fredag 9 oktober 2009

Fader Forah - spärra in mig i buren

ÄNTLIGEN kan jag ticka av projektet anordna team-building dag med jobbet. Det har varit ett pågående projekt precis hur länge som helst och som vanligt med Fi så kan saker ändra sig i absolut sista minuten vare sig man vill eller inte. Kommer det in ett projekt så gör det och då måste det fixas vad som än är planerat. Men nu klarade vi oss i alla fall så så här blev dagen:

10.00 (Då hade jag redan varit på jobbet i 1½h) Båten gick ut till Vaxholm i strålande solskensväder. Vi satt ute på däck hela vägen vilket jag uppenbarligen får sota lite för idag med huvudvärk, snor och hosta. Det var dock kul att få se lite av skärgården eftersom jag inte satt min fot där ute någonsin och jag tror och hoppas att mina icke svenska kollegor tyckte samma sak.

11.30 - 13.30 Lekar på Vaxholms Kastell i stil med Fångarna på Fortet. Vi blev uppdelade i två lag där jag och Åsa lämpligtvis hamnade i varsitt eftersom vi får räknas som lätt handikappade i såna här sammanhang. Det var ett jävla springande upp och ner i trappor, springande fram och tillbaka till de olika grenarna, krypande och krälande så idag har jag en fantastisk träningsvärk. Har inte ens testat att gå upp ur sängen än så vi får se hur det funkar idag. Det var ialfl roliga lekar och rätt mycket tankeverksamhet bakom vilket var kul, inte bara styrka alltså. Kan klart rekommendera detta för andra.

Hem tillbaka till Stockholm för lite "konferangs" där det diskuterades olika områden som kunde förbättras på jobbet. Också väldigt efterlängtat tydligen för vi hann inte ens gå igenom hälften av punkterna över vad folk ville ändra på.

Vidare till en japansk restaurang där man fixar till sin egen mat över ett stekbord vid bordet man sitter på. Men höjdpunkten här var nog kanske ändå att sjunga karaoke efteråt. Det visade sig nämligen att vår nya kille Tom Knowles lät precis som Axl Rose i Guns N Roses vilket gjorde att han genast går under namnet Axl Knowles istället. Vid 23 tiden fick vi gå ifrån restaurangen då de stängde, jag och Åsa åkte hem medan de andra åkte vidare till kontoret för att spela Guitar Hero. Jag vill inte ens tänka på hur det ser ut idag när jag kommer dit.. Om jag ens kommer upp ur sängen som sagt var.

Inga kommentarer: