tisdag 22 september 2009

V 25

Vi spexar till det och tar en bild i spegeln. Eller det var egentligen Björns idé, ni kan se min skepsis till det hela på minspelet. Nu har det alltså gått 6 månader, mer än halvtid. Och i mitt fall kanske bara drygt 2 månader till nersläpp, lite beroende på när de vill titta ut. Jag måste erkänna att jag fortfarande väntar lite på den där "fantastiska känslan" med att vara gravid som alla pratar och skriver om. Ja förutom i "På smällen" boken där de avfärdar det som första klassens myt. Jag mår ju dock varken dåligt eller har allt för stora krämpor, tycker inte att jag har några direkta hormonproblem heller så för mig känns allt lite som vanligt. Förutom att det bökas runt en massa i maggen. Och att jag inte kan sätta mig upp hur som helst längre utan måste rulla över på sidan först - som första klassens blåval ungefär.

Vi har fått hem vagnen men i övrigt har vi inte köpt något än. Kanske skall börja köpa lite kläder? Men i vårt fall blir det så svårt eftersom vi inte vet så mycket om hur stora de är. Föds de för tidigt kommer vi behöva köpa en massa såna där premature kläder. Å andra sidan kan de ju ha de andra kläderna senare.. Vi kanske borde ta och jobba lite med att hitta en barnsäng också. Och såna där babysitters. Och filtar och åkpåsar till barnvagnen. Och tusen andra saker..

1 kommentar:

Louise sa...

Jag tycker din spegelbild stirrar argt på mig...är hon arg? Magen ser ljuvlig ut dock! Kan man inte få se bild på den utploppade naveln? Eftersom en annan har en navel djup som en brunn visade den inga tecken på att ploppa..jag är nyfiken!