fredag 11 september 2009

Lugn helg - no moore

Vad som verkade bli en ganska lugn helg har helt plötsligt ändrats ganska drastiskt. Björn ringde strax efter lunch för att meddela att vi får 4 nattgäster ikväll. Det visar sig nämligen att en av Björns bröder kommit på att han och familjen nog MÅSTE upp till Gröna Lund innan det stänger för säsongen. Att ha någonstans att bo var tydligen ett sekundärt problem så de bokade snabbt in sig i casa Runfeldt/Nero. Tur för dem att vi precis köpt två tältsängar för annars vet jag inte riktigt hur de skulle ha campat. Utöver detta vill Björns kusin och tjej komma hem till oss på middag ikväll också.

Imorgon skall vi på kalas till Björns kusiner i Österskär, typ längst ut på Roslagslinjen. Det börjar vid 14.00 vilket betyder att vi säkert inte är hemma förrän typ 21 eller något.

På söndag kommer Björns mamma och pappa på besök på morgonen då de anläder med någon färja vid 9.30. För att slå lite fler flugor i en smäll har vi bjudit in Björns moster och faster som säkert tar med sig sina tre barn med respektive på lite frukost/brunch/fika/lunch. Kvar är fortfarande Björns bror med familj så det är väl inte helt otippat att de kommer också.


Jag ber till gud om att mina hormoner klarar av det här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Jag ber till gud om att mina hormoner klarar av det här."

=)

Klockrent!

/D

Hommans sa...

haha, ja en liten förvarning vad komma skall, sen kommer alla lite som dom tycker när ni får barn kan jag säga...

Jullan sa...

Vi skall installera ett sånt där titt-lås. Där inne kommer jag stå och granska alla och sen lämna inträde till dem som känns OK för dagen. :)