måndag 17 augusti 2009

Lådvinstanter

Man märker att folk har börjat komma tillbaka till jobbet igen. Idag var det ungefär dubbelt så mycket folk som cyklade jämfört med förra veckan. Det betyder tyvärr också att ett gäng idioter är tillbaka i stan.

Idag är jag arg på 40+ tanter som tror att de är snabbast i världen när de i själva verket cyklar ungefär lika fort som en 5-åring på stödhjul. De cyklar dessutom gärna mitt i vägen så ingen kan cykla om och när du väl lyckats ta dig förbi kan du ge dig på att ett rödljus väntar framför dig. Det skiter 40+ tanten i helt och hållet. Antingen cyklar hon förbi det helt och hållet eller så lyckas hon på något sätt nästla sig fram längst framför alla så att hon för säkerhets skull skall komma iväg först.

Min tanke är att de här tanterna har druckit en och annan bag-in-box för mycket under sin semester (som säkert varat i typ 8 veckor) och sedan tror att de skall vara i lika bra form som de var innan semestern. De har säkert ätit en massa ost och annat med. Ost och kex gör inte underverk för din kondition - glöm inte vart du hörde det först.

Inga kommentarer: